De wereld om ons heen bestaat steeds meer uit dingen die iets kunnen. Slimme apparaten die niet meer alleen ‘zijn wat ze zijn’, zoals een kast of een stoel, maar ook iets doen. Dat kunnen ze niet uit zichzelf, maar omdat iemand ze heeft verteld wat ze moeten doen en hoe dat dan moet. Dat is programmeren. Zo kan je een computer of apparaatje iets laten doen dat jij hebt bedacht.

programmeren

In de coderoadshow kan je leren en uitproberen hoe dat gaat. Met de programmeertaal Scratch maak je verhalen en games, programmeer je robots of maak je een vertaalmachine.

programmeertaal?

scratch?

coderoadshow

In de coderoadshow kan je leren hoe dat programmeren op instapniveau 

coderoadshow op school

De coderoadshow geeft ook gastlessen en workshops op maat. Dit kan bijvoorbeeld ‘muziek programmeren met Scratch’ zijn, een vertaalmachine bouwen, de computer plaatjes laten sorteren, of knutselen met de microbit. Alles is mogelijk, bekijk de coderoadshow promo maar eens.

Ook kan de coderoadshow ondersteunen en aansluiten bij projecten op school. Neem contact op voor de mogelijkheden.

coderoadshow na school

coderoadshow na school
cursusinfo
inschrijven

promo

machinebrein

Van het lesmateriaal van de coderoadshow is in 2018 dit boek uitgebracht. Inmiddels is de coderoadshow-cursus  aangepast en uitgebreid met kunstmatige intelligentie en internet of things.

machinebrein.nl

contact

coderoadshow is een initiatief
van Albert Epping. Meer weten?

of stuur een bericht: